Llocs d’intrès

Ruta del cister

LA RUTA DEL CISTER:

L’enllaç dels tres monestirs cistercencs a través de la coneguda Ruta del Cister, creada el 1989, ha esdevingut una injecció indiscutible per al turisme de les tres comarques, la Conca de Barberà, l’Alt Camp i l’Urgell, les quals no han escatimat esforços per donar a conèixer unes terres que vessen cultura, gastronomia, tradició i patrimoni.

SENDERISME PER LA CONCA DEBARBERÀ:

La Conca de Barberà s’ha convertit en un territori ideal pels amants del senderisme i la pràctica de BTT, amb la seguretat d’anar per uns recorreguts ben condicionats i senyalitzats.

La Conca de Barberà
Vall del Corb

LA VALL DEL CORB:

Un indret proper a la gent on la força d’ànim es manifesta per mitjà de la terra, dels ametllers, de les oliveres, dels ceps i del riu Corb que, amb un dèbil cabdal d’aigua, col·labora en dotar-lo d’uns indrets únics i indispensables.

REIAL MONESTIR DE SANTA MARIA DE POBLET:

Poblet és un monestir de l’orde del Cister que des del regnat de Pere el Cerimoniós esdevingué el panteó reial dels sobirans de la Corona d’Aragó.
Poblet ha estat declarat Monument Nacional pel Govern Espanyol i Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Reial Monestir de Santa Maria de Poblet
Activitas en família

ACTIVITATS EN FAMÍLIA:

La Conca de Barberà et brinda l’oportunitat de fer múltiples activitats en família perquè tant els grans com els petits tenen moltes coses per descobrir i poden compartir una estona d’allò més divertida.

PAISATGES DEL VI:

Si has decidit alliberar-te de la tensió de la vida quotidiana, pots perdre’t pels «Paisatges del vi». Visitaràs la DO Conca de Barberà, la DO Montsant, la DOQ Priorat i també la DO Terra Alta.

Paisatges del Vi

CASES BALNEARI

Vallfogona de RiuCorb

Tel; 686 475 587

Info@casesbalneari.com